Novinky

August 19, 2024
 / 
Novinky

Terasové dosky z drevo-plastového kompozitu (WPC) sú stále populárnejšie pre svoju odolnosť a estetiku. S technológiou Co-Extrusion však získavajú nový rozmer – viacfarebné odtiene, ktoré dodávajú doskám prirodzený vzhľad dreva. Čo však presne táto technológia prináša a prečo by ste ju mali zvážiť pre svoju terasu?

Čo je technológia Co–Extrusion?

Co-Extrusion je moderný výrobný proces, pri ktorom sa na povrch WPC dosiek nanáša ochranná vrstva z upraveného plastu. Táto vrstva nielenže chráni dosky pred vlhkosťou a UV žiarením, ale umožňuje aj tvorbu pestrejších a živších farieb. Výsledkom sú dosky, ktoré vyzerajú ako prírodné drevo, no s výhodami moderného materiálu. Pri výrobe Co-Extrusion dosiek sa používajú rôzne farbiace látky, ktoré vytvárajú jemné farebné prechody. Tieto odtiene dodávajú doskám prirodzený vzhľad, ktorý nie je jednoliaty a umelý, ale živý a autentický. Takéto prechody tiež lepšie maskujú menšie nečistoty a drobné poškodenia.

Výhody Co-Extrusion dosiek

  1. Odolnosť voči poveternostným vplyvom: Ochranná vrstva chráni dosky pred vlhkosťou a UV žiarením.
  2. Prirodzený vzhľad: Viacfarebné prechody dodávajú doskám vzhľad podobný drevu.
  3. Jednoduchá údržba: Dosky sa ľahko čistia a vyžadujú minimálnu starostlivosť.
  4. Dlhá životnosť: Co-Extrusion dosky sú odolné a vydržia dlhé roky bez potreby výmeny.

Viacfarebná výroba prináša jedinečný dizajn a prirodzený vzhľad, ktorý je ideálny pre moderné terasy. Odtiene sa menia postupne, čo vytvára pocit autenticity a dodáva priestoru štýlový a prirodzený charakter.

Ak túžite po terase, ktorá spája krásu prírodného dreva s výhodami modernej technológie, viacfarebné WPC dosky vyrobené technológiou Co-Extrusion sú pre vás tou správnou voľbou. Ich jedinečný vzhľad s prirodzenými farebnými prechodmi dodá vášmu priestoru autentický a štýlový charakter.

Kontaktujte nás pre viac informácií a poradenstvo pri výbere správnych WPC dosiek pre váš projekt.

Mona Lisa Design, s.r.o.
Púchovská 8, 831 06 Bratislava

Email: objednavky@wpcpartner.sk

Telefón: +421 905 464 516