Novinky

July 25, 2024
 / 
Najnovšie Inštalácie

Terasa z WPC dosiek v Považskej Bystrici: Moderné a trvanlivé riešenie pre váš domov

Miesto realizácie: Považská Bystrica

Použitý materiál: WPC dosky - Platina a Čokoláda

Realizácia: Júl 2024

V dnešnej dobe sa stále viac ľudí rozhoduje pre moderné a trvanlivé materiály pre svoje vonkajšie plochy. Naša firma WPC Partner mala tú česť zrealizovať ďalší úspešný projekt, tentoraz pre Jozefa z Považskej Bystrice.

Výber materiálu

Pri svojom výbere kládol dôraz na kvalitu, estetiku a trvanlivosť materiálu. Po zvážení rôznych možností bariev sa rozhodol pre kombináciu dvoch farebných variantov – platinu a čokoládu. WPC dosky v odtieni platiny dodávajú terase moderný a elegantný vzhľad, zatiaľ čo čokoládové dosky prinášajú teplý a príjemný dojem. Táto kombinácia vytvára harmonický a vizuálne atraktívny priestor, ktorý je zároveň praktický a odolný.

Proces inštalácie

Inštalácia začala prípravou podkladu, aby boli dosky správne upevnené a stabilné. Naši odborníci zabezpečili, že všetky detaily boli starostlivo doladené. Inštalácia prebiehala hladko a efektívne, vďaka čomu mohol Jozef čoskoro využívať svoju novú terasu.

Spokojný zákazník

Pán Jozef bol nadmieru spokojný s výsledkom. Kombinácia platiny a čokolády dodala terase skvelý vzhľad, ktorý je moderný a útulný zároveň. Nízke nároky na údržbu ocenil tiež, keďže mu to šetrí čas a starosti. Veľmi ďakujeme zákazníkovi za zaslanie fotografií a poďakovanie našej firme! Veľmi si to vážime!

Výhody použitých WPC dosiek:

  • Trvanlivosť: WPC dosky sú odolné voči poveternostným vplyvom, vlhkosti a hmyzu.
  • Nízka údržba: Na rozdiel od tradičného dreva nevyžadujú pravidelné nátery ani špeciálnu údržbu.
  • Estetický vzhľad: Kombinácia farebných odtieňov platiny a čokolády vytvára moderný a elegantný vzhľad.
  • Ekologický materiál: WPC dosky sú vyrobené z recyklovaných materiálov a sú šetrné k životnému prostrediu.

Prečo si vybrať WPC Partner?

Naša firma WPC Partner ponúka široký výber kvalitných WPC dosiek, ktoré sú odolné, estetické a nenáročné na údržbu. S našimi produktmi a profesionálnou inštaláciou môžete aj vy dosiahnuť nádherný a trvanlivý vonkajší priestor.

Ak aj vy uvažujete o inštalácii WPC dosiek, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pomôžeme vybrať ten správny materiál a zabezpečíme profesionálnu inštaláciu, aby ste mohli čo najskôr užívať výhody tohto skvelého riešenia.

Fotogaléria

Kontaktujte nás

Pre viac informácií navštívte našu webovú stránku www.wpcpartner.sk alebo nás kontaktujte priamo na našej linke zákazníckej podpory.

Nechajte si od nás tiež spracovať nezáväznú kalkuláciu. Radi urobíme radosť aj vám! Ďakujeme.

WPC Partner – váš partner pre kvalitné vonkajšie riešenia.